Előkészületek:
A bélszínt kb 3 cm-es vastagságú szeletekre vágtam fel. Elkészítettem a pácot, amelybe tettem 0,5 l olívaolajat 2 dl Chivas Regallt, egy evőkanál mustárt, két kávéskanál sót, egy kávéskanál borsot, capri bogyót és zöldborsot. Fontos, hogy a pác teljesen ellepje a bélszínszeleteket. Az egészet lefedtem és 2 napig állni hagytam a hűtőszekrényben.
A tejszínes zöldborsmártást már előre elkészítettem. A lassú tűzön felforralt tejszínhez adtam hozzá a zöldborsót, 1 dl Chivast, sót, borsot és a reszelt szerecsendiót, majd 10 percig lassú tűzön főztem össze az egészet ameddig be nem sűrűsött. A bélszínt kivettem a hűtőből, és grill serpenyőben mediumra sütöttem. Az elkészült bélszínszeletet tányérra tettem és meglocsoltam a tejszínes zöldborsmártással. Mellé én grill zöldségeket és krumplit, adtam amit színtén meglocsoltam a mártással.Sajnos nincs már meg róla a kép, de kerestem egy szép képet egy hasonló ételről!